Tehnici avansate de marketing si business

Pentru a putea accesa acest modul trebuie sa finalizati modulul precedent Magnet pentru clienti de coaching si terapie Modulul 2.

Cursul Magnet pentru clienti de coaching si terparie este un curs transformational, care urmat pas cu pas dubleaza veniturile afacerii tale in cel mult 2 luni de zile.

Cursul contine urmatoarele 3 module:

Modulul 1 -Tot ce trebuie sa stii despre client – in care vei invata tehnici specifice de comunicare in functie de tipologia clientului. Astfel vei sti exact ce sa ii spui atunci cand vorbesti despre serviciile tale, ca sa il motivezi sa cumpere.

Modulul 2 -Mindsetul corect care atrage mai multi clienti – este despre atitudinea fata de clienti, fata de bani si fata de afacere prin care poti sa iti construiesti o practica de succes.

Modulul 3 -Tehnici avansate de marketing si business – este despre cum sa iti creezi sisteme de vanzare care sa iti aduca clienti si prin care poti sa iti cresti afacerea.

Lunar, la finalizarea cursului, vei avea posibilitatea de a te intalni online cu Monica Ion si ceilalti cursanti in cadrul unui meeting room unde poti pune intrebari legate de curs, dezbate teme si clarifica eventualele neintelegeri.

 

Curriculumul Cursului

Nu s-a gasit curriculum!
0 CURSANTI INSCRISI

  Alte Cursuri

  Postari recente

  Despre noi

  www.invatinteligent.ro reuneste traineri renumiti din Romania pentru a oferi cursuri de calitate ce pot transforma viata cursantilor.

  Contact

  Oradea

  0729664099

  contact@invatinteligent.ro

  Membrii Online

  Nu sunt utilizatori care să fie online
  top
  Website © Mediabank. Toate drepturile rezervate.
  X