Inregistrare

Detalii Cont

Detalii Profil

Nume utilizator (necesar)

Acest camp poate fi vizualizat de: Fiecare Schimba

Cine poate vedea acest camp?
Inchis

Data de nastere (necesar)

Acest camp poate fi vizualizat de: Doar eu Schimba

Cine poate vedea acest camp?
Inchis

Ce tip de cursuri va intereseaza? (necesar)

Acest camp poate fi vizualizat de: Fiecare Schimba

Cine poate vedea acest camp?
Inchis

Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare

1. Introducere:

Acești termeni de utilizare (”condiții”) vă obliga pe dvs., compania pe care o reprezentați și compania care v-a înregistrat („dumneavoastră”) la termenii și condițiile stabilite privind utilizarea softwareului Invatinteligent.ro, al site-ului web, și aplicațiilor conexe, serviciilor sau altor oferte de pe site-ul nostru (în mod colectiv ”serviciile” noastre). Utilizând oricare dintre serviciile Invatinteligent.ro sau dând clic pe butonul „înscriere”, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile Invatinteligent.ro. Dacă nu sunteți de acord cu toți acești termeni, nu utilizați serviciile Invatinteligent.ro. Acceptari partiale nu sunt admise. Utilizarea serviciilor reprezinta acceptarea dvs tacita si/sau expresa dupa caz.

2. Acorduri suplimentare:

Orice informații personale transmise în legătură cu utilizarea de către Dvs. a serviciilor fac obiectul ”Politicii noastre de Confidențialitate”, care este inclusă în capitolul ”Termenii de utilizare”. În plus, dacă sunteți un trainer (așa cum este definit mai jos), sunteți, de asemenea, supuși ”Termenilor trainer”, care sunt încorporați aici prin referire în ”Termenii de utilizare”. Dacă sunteți un trainer și există un conflict între ”Termenii de utilizare” și ”Termenii Trainerului”, vor guverna ”Termenii Trainerului”.

3. Generalități:

Serviciile noastre permit cursanților să se conecteze cu traineri independenți („trainerii”, împreună cu „cursanții”, sunt „utilizatorii”) care furnizează cursuri înregistrate („Cursuri”) prin serviciile oferite. Serviciile includ, fără limitare, facilitarea și găzduirea de cursuri și materiale de suport, precum și feedback de la utilizatori.
Din când în când, putem actualiza acești termeni pentru a clarifica practicile noastre sau pentru a reflecta practici noi sau diferite, cum ar fi cazul în care adăugăm noi funcții, iar Invatinteligent.ro își rezervă dreptul, la propria discreție, de a modifica acești ”Termeni de utilizare” oricând. Dacă facem orice modificare semnificativă a ”Termenilor de utilizare”, vă vom notifica prin mijloace proeminente, cum ar fi prin e-mail, trimis la adresa specificată în ”Contul dvs.” sau prin publicarea unui anunț prin ”Serviciile” noastre. Modificările vor intra în vigoare în ziua în care sunt postate, dacă nu se prevede altfel.
Utilizarea continuă a ”Serviciilor noastre” după ce schimbările devin efective înseamnă că acceptați aceste modificări. Trebuie să vizitați periodic ”Serviciile noastre” pentru a vă asigura că sunteți la curent cu cea mai recentă versiune a ”Termenilor de utilizare”, deoarece Termenii revizuiți vor înlocui Termenii anteriori.

Invatinteligent.ro poate modifica ”Serviciile” sau să-și întrerupă disponibilitatea în orice moment.
Sunteți singurul responsabil pentru toate datele personale, telefonice, tarifele de date și/sau alte taxe și costuri asociate cu accesul și utilizarea serviciilor dvs., precum și pentru obținerea și întreținerea tuturor echipamentelor telefonice, hardware și a altor echipamente necesare pentru accesare și utilizare.
Dacă alegeți să accesați sau să utilizați ”Serviciile” noastre care implică plata unei taxe, atunci sunteți de acord să plătiți și să fiți responsabili pentru plata acestei taxe și a tuturor taxelor asociate cu accesul sau utilizarea lor. Dacă furnizați informații cu privire la cardul de credit pentru a plăti astfel de comisioane, atunci reprezentați și garantați că sunteți autorizat să furnizați astfel de informații și autorizați prin urmare Invatinteligent.ro să perceapă cardul dvs. de credit în mod regulat pentru a plăti taxele așa cum sunt datorate.

Dacă metoda dvs. de plată eșuează sau Contul dvs. a expirat, atunci putem să percepem taxele datorate folosind alte mecanisme de colectare. De asemenea, putem bloca accesul la orice ”Servicii” în așteptarea încasării oricăror sume datorate de dvs. către Invatinteligent.ro.
Toate utilizările, accesul și alte activități legate de Servicii trebuie să respecte toate legile și reglementările aplicabile, inclusiv legile referitoare la drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală, precum și confidențialitatea și identitatea personală. Mai mult, accesul la ”Serviciile noastre” din teritoriile în care conținutul lor este ilegal este interzis. Cei care aleg să acceseze sau să utilizeze serviciile din locații din afara României fac acest lucru din proprie inițiativă și sunt responsabili pentru respectarea tuturor regulilor locale, inclusiv, reguli privind internetul, datele, e-mailul sau confidențialitatea. De asemenea, sunteți de acord să respectați toate legile aplicabile privind transmiterea datelor tehnice exportate din România sau din țara în care locuiți. Dacă utilizați serviciile sau platformele terțe (așa cum sunt definite în secțiunea următoare) din țări din afara României, trebuie să fiți de acord să respectați toate regulile locale privind comportamentul online și conținutul acceptabil.

4. Disclaimer general:

”Serviciile” sunt doar o piață pentru traineri și cursanți. Nu angajăm Traineri și nici nu suntem responsabili pentru orice interacțiune implicată între Traineri și Cursanții care achiziționează un curs de la Trainer prin intermediul ”Serviciilor” oferite. Nu suntem responsabili pentru dispute, reclamații, pierderi, vătămări sau daune de orice natură care ar putea apărea sau se referă la comportamentul Trainerilor sau Cursanților, incluzând, dar fără a se limita la, orice încredere a Cursanților privind orice informație furnizată de un Trainer.

Nu controlăm conținutul trimis (așa cum este definit mai jos) și postat la ”Servicii” și, prin urmare, nu garantează în nici un fel fiabilitatea, validitatea, acuratețea sau veridicitatea unui astfel de conținut transmis. Înțelegeți, de asemenea, că prin utilizarea ”Serviciilor”, Invatinteligent.ro vă poate expune la conținutul care poate fi considerat ofensator, indecent sau inacceptabil. Invatinteligent.ro nu are nicio responsabilitate să păstreze un astfel de conținut de la dvs. și nici o răspundere pentru accesul sau utilizarea de către dvs. a oricărui conținut transmis, în măsura permisă de legea aplicabilă.

Serviciile vă pot oferi acces la link-uri către platforme terțe („platforme terțe părți”), directe, prin cursuri sau traineri. Invatinteligent.ro nu aprobă niciuna dintre aceste Platforme terțe și nu le controlează în niciun fel. În consecință, Invatinteligent.ro nu își asumă nicio răspundere asociată cu platformele terților. Trebuie să urmați pașii corespunzători pentru a stabili dacă este adecvată accesarea unei terțe platforme pentru a vă proteja informațiile personale și confidențialitatea .

5. Mod de utilizare:

Puteți accesa Serviciile numai în scopuri legale. Sunteți singurul responsabil pentru cunoașterea și respectarea oricăror legi, reguli și reglementări referitoare la utilizarea de către dumneavoastra a Serviciilor. Sunteți de acord să nu utilizați Serviciile sau conținutul Companiei (așa cum este definit mai jos) pentru a recruta, solicita sau contacta sub orice formă trainerii sau potențialii utilizatori pentru angajare sau contractare pentru o afacere care nu este afiliată cu noi fără permisiunea noastră exprimata in mod expres.. Vă asumați toate riscurile din orice întâlnire sau contact între dvs. și orice Trainer sau alți Utilizatori ai serviciilor.

6. Obligațiile specifice ale trainerilor:

Consultați ”Termenii trainerului”.

7. Obligațiile specifice ale cursanților:

Ca și cursant declarati in mod expres urmatoarele:

1. Ați citit, ați înțeles și sunteți de acord cu privire la preturile serviciilor si modalitatile si conditiile de plata astfel cum sunt definite mai jos, înainte de a utiliza Serviciile sau de a vă înregistra pentru un curs.

2. Aveți vârsta de peste 18 ani sau, dacă nu, veți utiliza Serviciile numai cu implicarea, supravegherea și aprobarea unui părinte sau a unui tutore legal. Copiii cu vârsta sub 13 ani nu pot să se înregistreze pentru un cont sau să cumpere Cursuri.

3. Nu veți încărca, posta sau transmite publicitate nesolicitată sau neautorizată, materiale promoționale, junk mail, spam, scrisori în lanț, scheme piramidale sau orice altă formă de solicitare (comercială sau de altă natură) prin intermediul Serviciilor.

4. Nu veți posta sau furniza conținut sau informații nepotrivite, ofensatoare, rasiste, de ură, sexiste, pornografice, false, înșelătoare, incorecte, defăimătoare sau calomnioase.

5. Nu veți copia, modifica, reprograma, reproduce, distribui, afișa în mod public, difuza public, comunica publicului, crea lucrări derivate, defăimă, păta sau mutila conținutul, serviciile, cursurile sau conținutul trimis, cu excepția cazurilor permise de acești termeni sau de trainerul relevant, după caz.

6. Nu veți încorpora sau fixa serviciile pentru a le ocoli.

7. Nu veți interpune o altă persoană și nu veți obține acces neautorizat la contul unei alte persoane.

8. Nu veți introduce niciun virus, vierme, spyware, orice alt cod, fișier sau program al computerului care poate sau este destinat să distrugă sau să deturneze funcționarea oricărui echipament hardware, software, echipament de telecomunicații sau orice alt aspect al Serviciilor sau operațiunilor acestora;păianjen, utilizarea unui robot sau alte mijloace automate de orice fel pentru a accesa Serviciile.

9. Nu veți divulga informații personale unui Trainer și altfel asumându-vă responsabilitatea pentru a controla modul în care sunt dezvăluite sau utilizate informațiile dvs. personale, incluzând, fără a se limita la acestea, luarea de măsuri adecvate pentru protejarea acestor informații.

10. Nu veți solicita informații personale de la vre-un Trainer sau alt Cursant.

Cursanții înțeleg și sunt de acord că Trainerii de la care cursanții ar fi putut achiziționa Curs (uri) pot alege să-și închidă conturile cu Invatinteligent.ro și să devină inactivi. Invatinteligent.ro nu garantează disponibilitatea Trainerilor pentru cursanți și nu va fi trasă la răspundere pentru orice probleme legate de disponibilitatea trainerului.

8. Înregistrare:

Pentru a utiliza anumite Servicii, va trebui să vă înregistrați și să obțineți un cont și o parolă. Când vă înregistrați, informațiile pe care ni le furnizați în timpul procesului de înregistrare ne vor ajuta să furnizăm conținut, servicii pentru clienți, gestionarea rețelelor și alte servicii. Sunteți singurul responsabil pentru păstrarea confidențialității contului dvs., a numelui de utilizator și a parolei dvs. („Contul dvs.”) și pentru toate activitățile asociate sau care apar în contul dvs. Declarati in mod expres că informațiile ”Contului dvs.” vor fi corecte în orice moment. Trebuie să ne comunicați imediat
(a) orice utilizare neautorizată a Contului dvs. și orice altă încălcare a securității și
(b) să vă asigurați că ați ieșit din Contul dvs. la sfârșitul fiecărei utilizări a Serviciilor.
Întelegeti si acceptati ca nu putem răspunde și nu vom fi responsabili pentru nicio pierdere sau daună cauzată de neîndeplinirea de către dvs. a cerințelor de mai sus sau ca urmare a utilizării Contului dvs., cu sau fără cunoștințele dvs., notificându-ne accesul neautorizat la contul dvs.
Nu puteți transfera contul dvs. la nicio altă persoană și nu puteți utiliza contul altcuiva. În cazurile în care ați autorizat sau ați înregistrat o altă persoană, inclusiv un minor, să utilizați Contul dvs., sunteți pe deplin răspunzător pentru
(i) comportamentul online al unui astfel de cursant;
(ii) controlul accesului și utilizării Serviciilor de către Student; Și
(iii) consecințele unei utilizări abuzive.

9. Conținut, licențe și permisiuni:

Toate programele, tehnologia, desingn-urile, materialele, informațiile, comunicările, textul, grafica, legăturile, arta electronică, animațiile, ilustrațiile, lucrările de artă, clipurile audio, clipurile video, fotografiile, imaginile, inclusiv selecția și aranjamentele acestora este „Conținut”. În cazul în care Invatinteligent.ro vă furnizează conținut în legătură cu serviciile, inclusiv, software-ul, produsele și site-ul, acesta este „Conținutul companiei”.
Conținutul încărcat, transmis sau afișat Serviciilor de către Utilizator este „Conținut trimis”. Conținutul rămâne proprietatea persoanei sau entității care o furnizează (sau furnizorilor și furnizorilor afiliați și/sau terțe părți) și este protejată în conformitate cu legile privind drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală din Romania și străinătate.

Prin prezență, garantați că dețineți toate licențele, drepturile, consimțămintele și permisiunile necesare pentru a acorda Invatinteligent.ro drepturile enunțate în acești Termeni în ceea ce privește conținutul dvs. trimis și că Invatinteligent.ro nu va trebui să obțină licențe, drepturi sau permisiunea de a efectua orice plăți către orice terță parte pentru orice utilizare sau exploatare a Conținutului dvs. Susțineți ca fiind autorizat în acești Termeni sau care au o răspundere față de dvs. sau orice altă parte ca urmare a oricărei utilizări sau exploatări a conținutului dvs. transmis Autorizați în acești Termeni.

Invatinteligent.ro vă acordă prin prezenta (în calitate de utilizator) o licență limitată, neexclusivă, netransferabilă, pentru a accesa și a utiliza Conținutul trimis și Conținutul companiei, pentru care ați plătit toate taxele necesare, exclusiv pentru scopurile dvs. personale, necomerciale, prin intermediul Serviciilor, în conformitate cu acești Termeni și cu orice condiții sau restricții asociate anumitor cursuri sau servicii. Toate celelalte utilizări sunt interzise în mod expres fără consimțământul nostru expres scris. Nu puteți reproduce, distribui, transmite, aloca, vinde, difuza, închiria, împărtăși, împrumuta, modifica, adapta și edita fără permisiunea de a face acest lucru. Conținutul trimis și conținutul companiei sunt licențiate și nu vândute catre dvs., trainerii nu vă pot acorda drepturi de licență asupra conținutului furnizat.
Fără a aduce atingere celor de mai sus, ne rezervăm dreptul de a revoca această licență pentru a accesa și utiliza Conținutul trimis și Conținutul companiei acordat dvs., așa cum este descris mai sus, după cum este detaliat în secțiunea 15 de mai jos.

Invatinteligent.ro respectă toate drepturile de autor, confidențialitate, defăimare și alte legi referitoare la conținut și informații și nu va tolera încălcarea acestor legi. Fără a aduce atingere celor de mai sus, Invatinteligent.ro nu examinează conținutul trimis și că orice utilizare a conținutului transmis de dvs. este pe propria dvs. răspundre și Invatinteligent.ro nu va fi răspunzătoare pentru o astfel de utilizare.
În cazul în care considerați că, conținutul trimis de dvs. încalcă orice lege, regulament, este inexact sau prezintă orice risc unui terț, este responsabilitatea dvs. să luați măsuri pe care le considerați necesare pentru a corecta situația. În cazul în care considerați că, conținutul trimis de terțe părți sau Conținut Companiei încalcă orice lege sau reglementare, inclusiv, legi privind drepturile de autor, trebuie să îl raportați către Invatinteligent.ro în conformitate cu procedurile în conformitate cu politica noastră privind proprietatea intelectuală.

Toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres de acești Termeni sunt proprietatea creatorului de conținut, acești Termeni neacordând licențe implicite.

Puteți decide să ne trimiteți idei nesolicitate in mod gratuit fara nici o obligație din partea noastra, inclusiv idei pentru noi promoții, produse, servicii, aplicații, tehnologii, procese sau alte idei (colectiv „Idei de utilizatori”). Nu trebuie să transmiteți ”Idei de Utilizator” prin intermediul Serviciilor, Platformelor Terților, prin e-mail pe care le considerați confidențiale. Sunteți responsabil și răspunzător pentru orice ”Idee de Utilizator” pe care le trimiteți. Sunteți de acord că prin trimiterea ideilor de utilizator către noi, inclusiv a oricăror concepte, know-how sau idei, ne acordați o licență perpetuală, neexclusivă, sublicențiabilă și transferabilă pentru utilizarea, reproducerea, distribuirea, exploatarea și să pregătească opere derivate și să afișeze ”Ideile utilizatorilor” în legătură cu Serviciile și pentru afacerea Invatinteligent.ro (și succesorul lui), inclusiv, promovarea și redistribuirea unei părți sau a tuturor ideilor de utilizator (și a unor lucrări derivate din acestea) prin formate media și prin intermediul oricărui canal media, cunoscut sau dezvoltat acum, fără plată pentru dvs. sau pentru alte persoane. Nu avem nicio obligație de a evalua, examina sau utiliza orice idee de utilizator.

10. Prețuri, plăți și taxe, moneda, restituiri:

1. Preturi:
Tarifarea cursurilor Invatinteligent.ro este stabilită în conformitate cu termenii stabiliți în ”Termenii Noștri” de instruire și în ”Politica Noastră Privind Prețurile și Promoțiile”. Dacă sunteți cursant, sunteți de acord să plătiți taxele pentru cursurile pe care le cumpărați și să ne autorizați să vă taxam cardul de credit pentru astfel de taxe. În cazul în care cardul dvs. de credit este respins, sunteți de acord să ne plătiți contravaloarea serviciilor accesate în termen de cincisprezece (15) zile de la notificarea noastră și să plătiți penalitati de 0,5% pe zi de intarziere, pana la recuperarea debitului efectiv.

2. Plata :
Toate plățile sunt efectuate către Invatinteligent.ro. Utilizatorii din Uniunea Europeană prin achiziționarea de cursuri (de exemplu, clic sau atingerea butonului de achiziție), confirmați că doriți ca cursul să fie imediat creditat în Contul dvs. și că, prin aceasta, renunțați la toate drepturile de anulare în conformitate cu legile aplicabile, inclusiv, Directiva UE privind drepturile consumatorilor (2011/83 / UE) și / sau orice legi naționale care o pun în aplicare. În ciuda celor de mai sus, veți fi în continuare eligibil pentru dreptul de rambursare de 14 de zile, așa cum este prezentat în secțiunea 10. Pentru a evita orice îndoială, restituirile către dvs. vor fi aplicabile numai în conformitate cu politica noastră de rambursare descrisă în această secțiune 10.

3. Impozite:
În cazul în care vânzarea sau livrarea unui curs sau a oricărui conținut transmis către orice cursant din Uniunea Europeană este supus oricărei taxe pe valoarea adăugată („TVA”), în conformitate cu legislația aplicabilă, Invatinteligent.ro va colecta și va remite TVA-ul Autorităților pentru vânzarea unor astfel de cursuri sau a unui conținut transmis cursanților din Uniunea Europeană. Invatinteligent.ro poate unilateral, să majoreze prețul de vânzare în cazul în care Invatinteligent.ro consideră că TVA-ul poate fi datorată și că Invatinteligent.ro va avea o obligație de a ține cont de acestea. Invatinteligent.ro nu vă poate oferi consultanță fiscală și trebuie să vă consultați cu propriul dvs. consultant fiscal.

4. Valută străină:
Când răsfoiți fără să vă conectați la Contul dvs., Serviciile vor implica Valoarea de Vânzare pentru moneda utilizată în locația dvs. geografică curentă. Atunci când sunteți conectat (ă) la contul dvs., valuta de vânzare se va baza pe locația dvs. geografică stabilită la înregistrarea contului. Nu puteți schimba moneda afișată.
Fiecare conversie în valută este procesată la o rată de conversie în valută. Această rată se referă, în general, la valoarea unei monede care trebuie plătită pentru a cumpăra o anumită sumă dintr-o altă monedă la un moment dat. De exemplu, dacă costă 450 LEI pentru a cumpăra 100,00 €, rata de conversie a monedei în EURO ar fi 1,25, iar rata de conversie a monedei de la euro la LEU ar fi 0,8. Cursurile de conversie valutare variază periodic.

5. Restituiri:
Invatinteligent.ro oferă cursanților o garanție de returnare a banilor de paisprezece (14) de zile pentru cursurile achiziționate de pe site-ul Invatinteligent.ro sau prin alte aplicații sau daca nu ati parcurs mai mult de 5 lectii. Toate cursurile achiziționate prin platforme terțe nu vor fi eligibile pentru restituiri. În cazul în care, ca și cursant, sunteți nemulțumit de un astfel de curs și solicitați o rambursare în termen de paisprezece (14) de zile de la data plății pentru accesul la acest curs, sau daca nu ati parcurs mai mult de 5 lectii vă vom oferi o rambursare completă a sumei pe care ați plătit-o. Pentru a solicita o rambursare, vă rugăm să ne contactați prin suport@invatinteligent.ro. Vă rugăm să rețineți că în cazul în care credem că abuzați de politica noastră de rambursare în conformitate cu propria noastră discreție, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau de a vă anula contul și de a refuza sau de a restricționa orice utilizare curentă sau viitoare a Serviciilor, fără nicio răspundere față de dvs.
Dacă sunteți un Trainer și recunoașteți că sunteți de acord că cursanții au dreptul să primească o rambursare așa cum este prezentat în această secțiune consultați Termenii trainerului pentru informații suplimentare despre rambursări.

11. Mărci comerciale:

Mărcile comerciale, mărcile de servicii și logo-urile („mărcile comerciale”) utilizate și afișate prin Serviciile noastre sau în orice conținut al Companiei sunt mărcile noastre înregistrate sau neînregistrate, ale furnizorilor noștri sau ale unor terțe părți și sunt protejate în conformitate cu legile privind mărcile comerciale din România și străinătate. Toate drepturile sunt rezervate și nu puteți modifica, ascunde mărcile comerciale sau conecta fără aprobarea noastră prealabilă.

12. Renunțarea la garanție:

Serviciile, conținutul companiei, conținutul trimis, cursurile și orice alte materiale puse la dispoziție în timpul sau prin utilizarea serviciilor sunt furnizate „ca atare” și fără garanții de niciun fel, exprese sau implicite. În măsura maximă admisă în conformitate cu legislația aplicabilă, invatinteligent.ro și afiliații săi, licențiatorii, furnizorii, agenții de publicitate, sponsorii și agenții declinăm toate garanțiile exprese sau implicite, inclusiv, garanțiile implicite de titlu, neîncălcarea, acuratețea, capacitatea de a avea un anumit scop, precum și orice garanții care pot apărea din cursul tranzacțiilor, al desfășurării sau al utilizării comerțului. INVATINTELIGENT.RO și afiliații săi, licențiatorii, furnizorii, agenții de publicitate, sponsorii și agenții nu garantează că utilizarea serviciilor dvs. va fi neîntreruptă, fără erori sau securizată, că defectele vor fi corectate sau că serviciile, depunerile, serverul pe care sunt găzduite serviciile sau orice servicii disponibile pe o platformă terță parte sunt libere de viruși sau alte componente dăunătoare. Niciun aviz, sfat sau declarație a invatinteligent.ro sau a afiliaților săi, licențiatorilor, furnizorilor, agenților de publicitate, sponsorilor, agenților, membrilor sau vizitatorilor, indiferent dacă este făcută prin utilizarea serviciilor sau pe platforme terțe sau în alt mod, va crea orice garanție. Utilizarea de către dvs. a serviciilor, inclusiv, orice servicii furnizate pe o platformă terță parte, sunt în întregime pe propriul dvs. risc.

13. Limitarea răspunderii:

Nici una dintre filialele, afiliații, licențiații, furnizorii, agenții de publicitate sau sponsorii noștri, directorii, ofițerii, angajații, consultanții, agenții sau alți reprezentanți ai acestora nu sunt responsabili sau răspunzători pentru orice incident indirect, daune (inclusiv, daune pentru pierderea afacerii, pierderi de date sau profituri pierdute), în baza oricărui contract, neglijență, răspundere strictă sau altă teorie care decurge sau se referă în vreun fel la servicii. Orice materiale disponibile prin intermediul oricărei platforme ale unei terțe părți, trimiteri, site-uri web legate sau orice cod, produs sau serviciu achiziționat, accesibil sau utilizabil prin intermediul serviciilor sau al oricărei platforme terțe.
Unicul dvs. remediu pentru nemulțumirea serviciilor, materialelor, inclusiv a oricăror produse sau servicii disponibile prin intermediul oricărei platforme de terță parte, a trimiterilor sau a oricăror site-uri web asociate este să nu mai folosiți serviciile, materialele, articolele, produsele sau site-urile web asociate, după caz. Raspunderea invatinteligent.ro pentru orice prejudiciu suferit de dvs. va fi limitat la suma totală plătită de dvs., aceasta fiind singura obligatie de despagubire fata de dvs.
Nicio comunicare de orice natură între dvs. și persoana sau un reprezentant al invatinteligent.ro nu constituie o renunțare la orice limitări de răspundere în temeiul prezentului articol sau nu creează nicio garanție suplimentară care nu este expres prevazut în Termeni.

Inexactități. Există posibilitatea ca serviciile furnizate pe o platformă de o terță parte să includă inexactități sau erori sau informații sau materiale care încalcă acești Termeni. În plus, există posibilitatea ca terțe părți să facă modificări neautorizate la serviciile disponibile pe orice platformă a terților. Deși Invatinteligent.ro încearcă să asigure integritatea serviciilor pe platforme terțe, nu oferim nicio garanție cu privire la integritatea sau corectitudinea serviciilor. În cazul în care apare o situație în care se pune problema completitudinii sau corectitudinii Serviciilor, vă rugăm să trimiteți o cerere la suport@invatinteligent.ro (cu linia de subiect „Inexactități în Servicii privind numele platformei de terță parte”) și dacă este posibil o descriere a serviciilor care urmează să fie verificate și locația (URL-ul) în care astfel de Servicii pot fi găsite pe Serviciile noastre sau în Platforma Terței Părți în cauză, precum și informații suficiente pentru a ne permite să vă contactăm. Vom încerca să abordăm preocupările dvs. cât mai repede posibil. Pentru reclamațiile privind încălcarea drepturilor de autor, consultați Politica Noastră Privind Proprietatea Intelectuală.

Întreruperi de sistem. Invatinteligent.ro planifică periodic întreruperile de sistem pentru întreținere și în alte scopuri. În plus, pot apărea întreruperi neplanificate ale sistemului. Sunteți de acord că Invatinteligent.ro nu are nicio responsabilitate și nu este răspunzător pentru: (a) nedisponibilitatea Serviciilor, inclusiv a celor disponibile pe platformele terților; (B) orice pierdere de materiale, date, tranzacții sau orice alte informații sau materiale cauzate de astfel de întreruperi ale sistemului; (C) întârzierea, livrarea necorespunzătoare sau nerealizarea datelor, a tranzacțiilor sau a oricăror alte informații sau materiale cauzate de astfel de întreruperi ale sistemului; Sau (d) orice întreruperi cauzate de orice terțe părți, inclusiv, fără limitare, orice companii sau servere care găzduiesc Serviciile, orice furnizori de servicii Internet, platforme terțe sau alte facilități și rețele de internet.

14. Încetarea:

Invatinteligent.ro își rezervă dreptul de a rezilia, suspenda, modifica sau șterge, la propria noastră discreție, orice (a) conținut trimis, conținutul companiei, cursuri sau orice alt serviciu; Și (b) accesul dvs. la serviciile noastre sau la contul dvs., după cum urmează:

1. Dacă încălcați oricare dintre acești Termeni sau oricare dintre politicile noastre aplicabile, așa cum este postat pe Serviciile noastre periodic. Invatinteligent.ro poate lua măsuri imediat fără notificare prealabilă a dvs. Dacă luăm măsuri în conformitate cu această secțiune, nu vom avea nicio răspundere față de dvs. pentru niciunul dintre cursurile pe care le-ați achiziționat și nici pentru altă utilizare a serviciilor noastre asociate contului dvs. Pentru a evita orice îndoială, înțelegeți și sunteți de acord că nu veți fi despăgubiți și nici nu veți fi eligibili pentru nicio rambursare în niciun caz pentru orice astfel de acces pierdut în serviciile noastre, incluzând, fără limitare, cursurile pe care le-ați achiziționat;

2. Dacă sunteți un trainer, orice astfel de reziliere va duce la încetarea dreptului dvs. de a oferi Cursul (cursurile) prin intermediul Serviciilor noastre, iar Invatinteligent.ro va plăti toate sumele restante datorate pentru dvs. până la data de încetare. Rețineți că, cursanții care au achiziționat cursul dvs. vor păstra accesul la curs, atâta timp cât Invatinteligent.ro consideră necesar.

Puteți întrerupe utilizarea serviciilor dvs. în orice moment, fie prin încetarea accesului la acestea, fie prin ștergerea Contului dvs., urmând pașii expuși în Politica noastră de confidențialitate și în conformitate cu termenii din acesta. Nu avem nicio obligație de a păstra contul dvs. sau conținutul trimis pentru orice perioadă care depășește ceea ce poate fi impus de legea aplicabilă. La terminare, trebuie să înceteze orice utilizare a serviciilor și a conținutului. Incetarea contractului la distanta nu va avea efect asupra obligatiilor deja scadente intre parti.

15. Notificări electronice :

Utilizând Serviciile noastre sau comunicând cu Invatinteligent.ro, sunteți de acord că Invatinteligent.ro poate comunica cu dvs. în mod electronic cu privire la problemele de securitate, confidențialitate și administrative legate de utilizarea de către dvs. a Serviciilor sau a acestor Termeni. Dacă Invatinteligent.ro află de o încălcare a sistemului de securitate, Invatinteligent.ro poate încerca să vă notifice în mod electronic prin postarea unei notificări prin intermediul Serviciilor sau prin trimiterea unui e-mail către dvs. și aveți posibilitatea de a avea dreptul legal de a primi acest anunț în scris. Pentru a primi o notificare scrisă privind încălcarea securității (sau pentru a vă retrage consimțământul de la primirea notificării electronice), vă rugăm să scrieți la Invatinteligent.ro la suport@invatinteligent.ro. Notificarea va fi considerată dată la douăzeci și patru de ore după trimiterea e-mailului, cu excepția cazului în care partea trimisă este informată că adresa de e-mail este nevalidă. În mod alternativ, Invatinteligent.ro vă poate da o notificare legală prin poștă la o adresă poștală, dacă este furnizată de dvs. prin utilizarea vreuneia dintre Servicii. În acest caz, notificarea va fi considerată dată la trei zile de la data expedierii.

16. Diverse:

Întregul acord. Acești Termeni și orice politică aplicabilă pentru dvs. postate pe Serviciile noastre constituie întregul acord între părți cu privire la obiectul prezentului acord și înlocuiește toate acordurile scrise sau orale anterioare încheiate între părți cu privire la acest subiect.

Valabilitate partiala. În cazul în care se constată că o prevedere a acestor Termeni este ilegală, nulă sau inaplicabilă, atunci această prevedere va fi considerată separabilă de acești Termeni și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror prevederi ale acestor Termeni.

Renunțare. Renuntarea la oricare prevedere al acestui contract se poate efectua numai printr-un instrument scris executat de partea care are dreptul să beneficieze de o astfel de prevedere.

Legea aplicabilă. Acești Termeni și utilizarea de către dvs. a Serviciilor vor fi guvernate de legile aplicabile din Romania. In caz de litigiu partile vor incerca rezovarea diferendului ivit pe cale amiabila prin mediere, iar in masura in care rezolvarea litigiului pe cale amiabila nu va fi posibila, partile se vor adresa instantelor de judecata competente din judetul Bihor, Romania.

17. Cursuri de sănătate și Wellness:

Prin achiziționarea, înscrierea și/sau participarea la orice cursuri, evenimente, activități și alte programe de sănătate, wellness și fitness („Cursurile de Sănătate și Wellness”), recunoașteți în numele dvs., moștenitorii dvs., reprezentanți personali și/sau cedătoare, că există anumite riscuri și pericole de natură obositoare a Cursurilor de Sănătate și Wellness. Recunoașteți că ați ales în mod voluntar să participați la un program de exerciții fizice. Recunoașteți că Invatinteligent.ro și trainerul Cursului de Sănătate și Wellness recomandă cu insistență să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe orice curs de sănătate. De asemenea, recunoașteți că unele dintre aceste riscuri nu pot fi eliminate indiferent de atenția acordată pentru a evita rănile. Recunoașteți, de asemenea, că riscurile specifice variază de la o activitate la alta, dar variază de la (1) leziuni minore, cum ar fi zgârieturi, vânătăi și entorse; (2) leziuni majore, cum ar fi vătămarea ochilor sau pierderea vederii, leziuni ale articulațiilor sau ale spatelui, infarct miocardic și contuzii;până la (3) leziuni catastrofale, inclusiv paralizie și deces. În orice moment, trebuie să respectați toți termenii declarați și obișnuiți, semnele de siguranță sau semnalele, regulile și instrucțiunile verbale care vi se oferă. Pentru a vă permite să participați și să accesați Cursurile de Sănătate și Wellness,(1) sunteți de acord să vă asumați întreaga responsabilitate pentru toate vătămările sau daunele suferite sau agravate de dvs. în legătură cu Cursul(rile) de Sănătatea și Wellness, (2) eliberarea, despăgubirea și menținerea inofensivă a trainerului cursului Sănătate și Wellness, Invatinteligent.ro, a entităților afiliate subsidiare și a francizorilor și a fiecăruia dintre membrii lor, angajați, reprezentanți și agenți, precum și fiecare dintre succesorii lor și cesionează din orice răspundere, revendicări, acțiuni, costuri, proceduri, costuri, cheltuieli, daune și datorii în cea mai mare măsură posibilă prin lege, care decurg din sau în orice mod legate de participarea la orice curs de Sănătate și Wellness; (3) reprezintă faptul că (a) nu aveți nicio stare medicală sau fizică care să vă împiedice să utilizați în mod corespunzător oricare dintre Cursurile de Sănătate și Wellness; (b) nu aveți o condiție fizică sau mental care v-ar pune în pericol fizic sau medical; și (c) nu ați fost instruit de un medic de a nu participa la exerciții fizice. Recunoașteți că, dacă aveți orice dizabilități sau condiții cronice, sunteți în pericol de a participa la Cursurile de Sănătate și Wellness și nu ar trebui să participați la niciunul dintre cursuri.

Politica privind proprietatea intelectuală:

Drepturi de autor:

1. Notificarea și procedura de solicitare a dreptului de autor sau a altor încălcări ale proprietății intelectuale:

Invatinteligent.ro, respectă proprietatea intelectuală a altora și ia în serios protecția drepturilor de autor și a altor proprietăți intelectuale și le cerem trainerilor, cursanților și utilizatorilor site-ului și a serviciilor noastre („site-ul”) să facă același lucru. Activitatea de infracțiune nu va fi tolerată pe sau prin intermediul Site-ului.
Politica de proprietate intelectuală a lui Invatinteligent.ro este
(a) să elimine materialul pe care Invatinteligent.ro îl crede cu bună-credință, ca incalca proprietatea intelectuală a unui terț prin faptul că este disponibil prin intermediul site-ului;
(b) Elimina orice Conținut trimis pe site pentru care s-a primit vreo notificare in acest sens.
Invatinteligent.ro însă are libertatea de a rezilia contul oricărui Utilizator după primirea unei singure notificări a încălcării pretinse sau după determinarea proprie a Invatinteligent.ro.

2. Procedura de raportare a încălcării dreptului de proprietate intelectuala:
În cazul în care considerați că orice conținut pus la dispoziție pe sau prin intermediul Site-ului a fost utilizat sau exploatat într-un mod care încalcă un drept de proprietate intelectuală pe care îl dețineți sau îl controlați, vă rugăm să trimiteți cu promptitudine o „Notificare a încălcării revendicate” identificat mai jos. Atenționarea dvs. trebuie să includă în mod substanțial următoarele:
• o semnătură fizică sau electronică a unei persoane autorizate să acționeze în numele proprietarului operei (actelor) despre care se presupune că a fost încălcat;
• identificarea lucrărilor sau materialelor care au fost încălcate sau, în cazul în care mai multe lucrări sunt acoperite printr-o singură notificare, o listă reprezentativă a acestor lucrări;
• Identificarea materialului specific care se presupune că încalcă sau care face obiectul unei activități care încalcă drepturile și care urmează să fie eliminat sau la care urmează a fi dezactivat accesul și informații suficient de rezonabile pentru a permite Invatinteligent.ro să localizeze materialul;
• Informații suficiente pentru a permite Invatinteligent.ro să vă contacteze, cum ar fi o adresă, un număr de telefon și, dacă este disponibil, o adresă de poștă electronică la care ați putea fi contactați;
• O declarație conform căreia aveți convingerea că folosirea materialului în modul în care se prezinta nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul său sau de lege;
• O declarație conform căreia informațiile din notificare sunt exacte si că sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului un drept exclusiv despre care se presupune că a fost încălcat.
Trebuie să vă consultați cu avocatul dvs. și/sau să consultați legislatia aplicabila pentru a vă confirma obligațiile de a furniza o notificare valabilă privind încălcarea revendicată.

3. Informațiile de contact ale agenților desemnați:

Agentul desemnat de Invatinteligent.ro pentru notificări privind încălcarea drepturilor de autor poate fi contactat la adresa:
• Prin e-mail: copyright@invatinteligent.ro

Marcă:
Procedura de trimitere a unei notificări privind încălcarea mărcii:

Cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a trimite o reclamație de încălcare a mărcii comerciale este să trimiteți un anunț care conține următoarele informații Agentului desemnat identificat mai jos. Rețineți că o copie a notificării dvs. va fi trimisă părții care a postat conținutul pe care îl raportați.
Anunțul dvs. trebuie să includă în mod substanțial următoarele:
• Informații complete de contact (numele complet, adresa de poștă și numărul de telefon).
• Cuvântul, simbolul, etc., la care solicitați drepturi de marcă.
• Baza pentru cererea dvs. de drepturi de marcă (cum ar fi o înregistrare națională sau comunitară), inclusiv numărul de înregistrare, dacă este cazul;
• Țara sau jurisdicția în care solicitați drepturi de marcă.
• Categoria de bunuri și / sau servicii pentru care vă procurați drepturi.
• Informații suficient pentru a ne permite să găsim materialul pe Invatinteligent.ro pe care considerați că îl încalcă drepturile de marcă. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este furnizarea de adrese web (URL-uri) care conduc direct la conținutul presupus a încalca drepturile.
• O descriere a modului în care credeți că acest conținut încalcă marca dvs. comercială.
• Dacă nu sunteți titularul drepturilor, o explicație a relației dvs. cu deținătorul drepturilor.
• Următoarea declarație: „Informațiile din aceasta notificare sunt corecte și declar că eu sunt proprietarul sau sunt autorizat să acționez în numele proprietarului unei mărci care este presupusă a fi încălcată”.
• Semnătura dvs. electronică sau semnătura fizică.

Datele de contact ale agenților desemnați.
Agentul desemnat de Invatinteligent.ro pentru notificări privind încălcarea drepturilor de marca poate fi contactat la adresa:
• copyright@invatinteligent.ro dacă este făcută prin e-mail

Termenii și Condițiile Trainerului:

Dacă sunteți Trainer, acești Termeni și Condiții Trainer („Termenii Trainerului”) conțin termenii și condițiile de participare a dvs. ca Trainer prin intermediul Serviciilor Invatinteligent.ro. Acesta este un acord obligatoriu între dvs. și Invatinteligent.ro și este încorporat prin referință în Termenii și condițiile Invatinteligent.ro („Termeni de utilizare”).
Orice versiune al acestor Termeni de instruire într-o altă limbă decât limba română este furnizată pentru comoditate și înțelegeți și sunteți de acord că limba română va prevala dacă există vreun conflict.

1.Definiții:

„ Preț de bază “ înseamnă prețul de curs stabilit de către trainer
„ Moneda de bază “ înseamnă moneda prețului de bază.
„Veniturile Trainerului“ înseamnă Suma netă minus restituirile plătite in baza dreptului de retragere exercitate in termen de catre cursanți.
„Valoarea brută “înseamnă suma primită efectiv de Invatinteligent.ro pentru achiziții de către cursanți pentru cursul dvs.
”Suma netă”  Înseamnă Valoarea brută, minus taxele percepute de invatinteligent.ro. Prin taxe se intelege: impozit cu retinere la sursa dupa caz, comisionul perceput de invatinteligent.ro in cuantumul prevazut in sectiunea comisione trianer.
„Politica privind prețurile și promoțiile” stabilește politica și termenii de promovare ai Invatinteligent.ro.
„Preț de vânzare” înseamnă prețul real de vânzare al cursului.

2. Acord:

Ca trainer Sunteți contractant direct cu Invatinteligent.ro, respectiv cu S.C. Sari & Bochis Consulting SRL

3. Relația cu cursanții:

Trainerii nu au o relație contractuală directă cu cursanții. Singurele informații pe care le veți primi despre cursanți sunt ceea ce vă este oferit prin intermediul Serviciilor („Date legate de cursanți”). Înțelegeți și sunteți de acord că veți oferi despăgubiri Invatinteligent.ro pentru orice probleme apărute din utilizarea de către Dvs. a datelor aferente cursanților.

4. Obligații:

În calitate de trainer/trainer, declarati in mod expres ca:

1. Veți vizita www.invatinteligent.ro și completați formularul de înscriere a trainerilor și sunteti de acord cu politica de pret practicat de invatinteligent.ro.

2. Veți fi răspunzători pentru tot conținutul dvs. trimis. De asemenea, sunteți de acord că dețineți licențele, drepturile, consimțămintele și permisiunile necesare, precum și autoritatea de a autoriza Invatinteligent.ro, de a reproduce, de a distribui, de a efectua în mod public (inclusiv prin intermediul unei transmisii audio digitale) să promoveze, să comercializeze, să folosească și să exploateze în orice alt fel conținutul dvs. transmis la și prin intermediul serviciilor în modul prevăzut la Termenii și Condițiile Trainerului;

3. Niciun conținut transmis nu trebuie să încalce sau să utilizeze în mod neadecvat orice drept de proprietate intelectuală al unei terțe părți;

4. Aveți calificările, prerogativele și expertiza necesară, inclusiv, educația, instruirea, cunoștințele și seturile de competențe, să predați și să oferiți serviciile pe care le oferiți în cursul dvs. și prin intermediul Serviciilor;

5. Nu veți posta sau furniza conținut sau informații nepotrivite, jignitoare, rasiste, urâte, sexiste, pornografice, false, înșelătoare, incorecte, defăimătoare sau calomnioase;

6. Nu veți încărca, posta sau transmite în alt fel, niciun fel de publicitate nesolicitate sau neautorizată, materiale promoționale, junk mail, spam, scrisori în lanț, scheme piramidale sau orice altă formă de solicitare (comercială sau de altă natură) prin intermediul Serviciilor sau al oricărui Utilizator;

7. Nu veți utiliza Serviciile pentru orice altă afacere decât pentru furnizarea de servicii de îndrumare, predare și instruire cursanților prin intermediul platformei invatinteligent.ro;

8. Nu veți desfășura nicio activitate care va solicita Invatinteligent.ro să obțină orice licență sau să plătească orice redevență unei terțe părți, ca exemplu, plata redevențelor pentru realizarea publică a oricărei opere muzicale sau înregistrări sonore;

9. Nu veți copia, modifica, distribui, defecționa, pierde, mutila, hack-ui sau interfera cu Conținutul Companiei și/ sau Serviciile sau operațiunile acestuia, cu excepția cazurilor permise în acești Termeni de Instruire;

10. Nu veți încorpora Serviciile într-o manieră care are încorporat o versiune cu cupon gratuită a cursului sau alte funcții similare destinate să ocolească Serviciile;

11. Nu veți interpune o altă persoană sau nu veți obține acces neautorizat la contul unei alte persoane;

12. Utilizarea de către dvs. a Serviciilor este supusă aprobării de către Invatinteligent.ro, pe care o putem acorda sau respinge la propria discreție;

13. Nu veți introduce niciun virus, vierme, spyware sau orice alt cod, fișier sau program al computerului care poate sau este destinat să distrugă sau să deturneze funcționarea oricărui echipament hardware, software sau de telecomunicații sau orice alt aspect al Serviciilor sau operațiunilor ale acestora; păianjenii, utilizarea unui robot sau alte mijloace automatizate de orice fel pentru a accesa Serviciile;

14. Nu veți interfera cu sau nu veți împiedica alți traineri să își furnizeze serviciile sau Cursurile;

15. Veți menține informații corecte despre cont;

16. Veți răspunde cu promptitudine la cursanți și vă veți asigura o calitate a serviciului proporțional cu standardele industriei și serviciilor de instruire în general;

17. Aveți vârsta peste 18 ani sau, dacă nu, aveți vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani și un părinte terț sau tutore legal a fost de acord cu acești Termeni de instruire, precum și cu ceilalți termeni și politici să fie postat pe Serviciile noastre periodic, și își va asuma responsabilitatea și răspunderea pentru performanța și respectarea de mai jos.

5. Licență pentru Invatinteligent.ro:

Prin prezenta, acordați companiei Invatinteligent.ro un drept și o licență neexclusivă (sau exclusivă, dacă folosiți serviciul de la punctul 15) de a reproduce, distribui, difuza public, oferi, comercializa și utiliza în alt mod și exploatează conținutul transmis prin intermediul serviciilor și sublicențelor Utilizatorilor în aceste scopuri direct sau prin terțe părți. Pentru mai multe informații despre modul în care putem utiliza conținutul trimis, accesați Politica noastră de confidențialitate. În ciuda celor de mai sus și în conformitate cu Termenii Trainerului, dacă sunteți Trainer, cu excepția cazului în care se specifică altfel, aveți dreptul să eliminați oricând întreaga sau orice parte a Conținutului dvs. Trimise la Servicii. Îndepărtarea conținutului dvs. trimis va duce la terminarea licenței și a drepturilor de mai sus cu condiția ca toate drepturile acordate utilizatorilor înainte de acel moment să continue în conformitate cu termenii acordați acestor utilizatori .

Sunteți de acord cu faptul că este posibil să înregistrăm toate sau orice parte din orice cursuri (inclusiv comunicații vocale) pentru controlul calității și furnizarea, comercializarea, promovarea, demonstrarea sau exploatarea Serviciilor. Acordați prin prezenta permisiunea Invatinteligent.ro de a utiliza numele, asemănarea, imaginea sau vocea dvs. în legătură cu oferirea, livrarea, comercializarea, promovarea, demonstrarea și vânzarea serviciilor, cursurilor, conținutului companiei și conținutului transmis și renunțarea la toate drepturile de confidențialitate, publicitate sau orice alte drepturi de natură similară în legătură cu acestea, în măsura permisă de legea aplicabilă.

6. Încredere și siguranță:

Prin acceptarea acestor Termeni ai Trainerului, sunteți, de asemenea, de acord să respectați politicile privind increderea și siguranța.

7. Stabilirea pretului:

În calitate de trainer, veți fi responsabil pentru determinarea prețului de bază cu care taxați cursanții pentru cursurile dvs. Puteți schimba pretul in orice moment. Sunteți de acord să taxați numai pentru propriul dvs. conținut transmis. Nu aveți dreptul să percepeți taxe separate pentru orice alte programe, cum ar fi fișierele PDF descărcate sau alte tipuri de conținut și servicii (cum ar fi furnizarea unui link către un serviciu terță parte pentru a vinde PDF-uri descărcabile). Compania se va ocupa de facturare și de alte interacțiuni cu cursanții.
Ca parte a participării dvs. la Invatinteligent.ro, ne dați permisiunea de a vă împărtăși Cursul, precum și informații despre dvs. și cursul cu angajații Invatinteligent.ro și partenerii selectați, pentru care nu veți primi despăgubiri. În plus, recunoașteți și acceptați faptul că anumite vânzări, campanii sau promoții pot fi limitate în aplicabilitate și nu toate vânzările, campaniile sau promoțiile se vor aplica cursului dvs.

Recunoașteți că sumele plătite de către cursanți pentru cursurile vândute prin programele de marketing nu sunt fixe, iar Invatinteligent.ro are singura discreție de a determina aceste sume și care cursuri să le ofere ca parte a unor astfel de programe de marketing. Mai mult, Invatinteligent.ro nu garantează niciun nivel minim de succes în legătură cu programele de marketing, iar selectarea cursurilor pentru a include acesta nu este o aprobare a acestor cursuri sau a trainerului. Este posibil să vă puteți mări vânzările prin promovarea Cursurilor dvs. utilizând un cod de cupon pe care îl ve-ți primi prin intermediul invatinteligent.ro. Pentru informații suplimentare despre cupoanele create de trainer, consultați Politica noastră privind prețurile și promoțiile.

8.Politica privind prețurile și promoțiile

Selectarea unui preț de bază
În calitate de trainer, puteți selecta un nivel care să reglementeze prețul de bază pentru cursul dvs. Cu toate acestea, în legătură cu programele de promovare, anumite cursuri pot fi evaluate la prețuri mai mari la discreția Invatinteligent.ro
Cu excepția cazului în care un curs este pus la dispoziție prin programele de marketing ale Invatinteligent.ro, un trainer va fi singurul responsabil pentru determinarea prețului de bază care va fi taxat pentru acest curs, în conformitate cu Termenii și Condițiile Trainerului.

În cazul în care trainerul are cursul publicat și pe un alt site, prețul stabilit pe platforma invatinteligent.ro trebuie sa fie mai mic sau egal decât prețul de pe alte site-uri.

9. Plăți

Dacă nu participați la niciunul dintre programele opționale de marketing ale Invatinteligent.ro, vă vom plăti 50% (50%) din Suma netă primită pentru cursul dvs., minus orice deduceri aplicabile, cum ar fi restituirile pentru cursanți.

Dacă Invatinteligent.ro modifică Partea standard de venit, vă vom furniza o notificare prealabilă cu treizeci (30) de zile înainte prin e-mail sau printr-o notificare proeminentă privind serviciile. Pentru ca plățile să se efectueze în timp util, trebuie să aveți un cont bancar în stare activă. Plata se va efectua în data de 25 a fiecărei luni pentru cursurile încasate din luna anterioară.

Suma minimă de plată este de 450 lei. Pentru plăti sub această sumă, se percepe o taxă suplimentara de 10 lei pentru acoperirea costurilor de procesare și a comisioanelor bancare.

Pentru plăți bancare pe teritoriul Uniunii Europene mai mici de 2500 € transferul se va face în regim BIN, adică toate taxele bancare sunt suportate de către trainer. Pentru plăți mai mari de 2500 € transferul se face în regim SHA, adică taxele bancare sunt împărțite în mod egal.

Sunteți responsabil pentru a furniza Companiei toate informațiile de identificare fiscale necesare pentru a vă putea plăti sumele datorate.

În calitate de trainer, sunteți responsabil pentru a stabili dacă sunteți eligibil pentru a fi plătit de o companie din Romania.

10. Rambursări:

Ca trainer, recunoașteți și sunteți de acord că cursanții au dreptul de a primi o rambursare, astfel cum sunt prezentate în secțiunea 10 din Invatinteligent.ro lui Conditii de utilizare . Nici Traineri , nici Invatinteligent.ro nu vor primi plăți, taxe sau comisioane pentru tranzacțiile la care au fost acordate o restituire în conformitate cu secțiunea 10 a acestuia. În cazul în care un cursant cere o rambursare pentru un curs după ce Invatinteligent.ro a trimis o plată trainerului pentru acel curs, Invatinteligent.ro își rezervă dreptul de a (1) deduce valoarea unei astfel de restituiri de la următoarea plată care urmează să fie trimise la trainer, sau (2) solicită ca trainerul să ramburseze toate sumele rambursate cursanților pentru Cursul Trainerului în cazul in care invatinteligent.ro nu poate acoperi aceasta suma din vanzarea altor cursuri ale trainerului pana la acel moment.

11. Comisioane trainer:

1) Cursuri deschise publicului:
a) vânzare făcută de platformă în urma campaniilor de marketing și/sau afiliere, sau cursantul cumpără direct de pe platformă fara discount comisionul este de 50% trainer- 50% platformă – din prețul de vânzare a cursului, prețul de vânzare a cursului este suma pe care un cursant o plătește pentru curs.

b) vânzare facută de trainer: comisionul este de 90% trainer – 10% platformă din prețul de bază a cursului.
– identificarea unui curs vândut de trainer se face printr-un cod voucher ce se emite la cerere de platforma si are valabilitate 60 de zile de la emitere. Codurile sunt de două tipuri: cod unic pentru fiecare cursant, sau cod unic pentru acel curs.

2) Cursuri private
– în functie de orele de curs și de numarul de cursanți comisioanele se vor estima pentru fiecare cerere

12. Impozite

Înțelegeți și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru impozitul pe venitul dumneavoastră. Ne rezervam dreptul de a refuza plata în cazul în care nu primim documentația fiscală corectă. În ceea ce privește impozitul pe vânzări privind vânzarea cursurilor dvs., se aplică următoarele:

13. Ștergerea contului dvs:

Dacă doriți să ștergeți contul de trainer, puteți face acest lucru prin a trimite o cerere scrisa pe adresa suport@invatinteligent.ro Vom face eforturi rezonabile din punct de vedere comercial pentru a face plățile rămase și datorate dvs. înainte de a vă șterge contul. Înțelegeți și sunteți de acord că, în cazul în care cursanții s-au înscris anterior la cursurile dvs., după ce contul a fost șters Numele și cursurile vor rămâne accesibile cursanților care s-au înscris la cursurile dvs. .

14. Modificările aduse acestor termeni de trainer:

Din când în când, putem actualiza acești termeni de instruire pentru a clarifica practicile noastre sau pentru a reflecta practici noi sau diferiti, cum ar fi când adăugăm noi caracteristici, iar Invatinteligent.ro își rezervă dreptul de a modifica și/sau modifica oricând acești Termeni de instruire. Dacă facem orice schimbare materială vă vom notifica prin utilizarea unor mijloace proeminente, cum ar fi prin e-mail-uri trimise la adresa specificată în contul dvs. sau prin publicarea unui anunț privind serviciile noastre. Alte modificări vor intra în vigoare în ziua în care sunt postate, dacă nu se prevede altfel. Dacă veți continua să utilizați Serviciile, după data intrării în vigoare a oricărei modificări, atunci acest acces și/sau utilizare va fi considerată o acceptare și un acord de urmat și va face parte integranta din Termenii Trainerului așa cum au fost modificați. Termenii traineri revizuiți înlocuiesc toți Termenii traineri anteriori.

15.Finanțare filmare:

invatinteligent.ro poate pune la dispoziția trainerului echipa de filmare, editare și studioul din Oradea.
Costul pentru filmare + editare video este de 80€/oră + TVA de curs publicat pe site.
Suma de 80€/oră + TVA reprezintă doar acoperirea costurilor de filmare.
Aceasta suma se aplică cu conditia ca filmările să nu depaseasca de 3 ori acest timp,

Exemplu:
– se pot filma 3 ore în studio, din care se publică 1 oră de curs pe platformă. Prețul pe care trainerul îl platește este 80€+TVA.

Dacă filmările depășesc 3 ore per oră predată de curs, costurile suplimentare de filmare/editare sunt de 20€/oră + TVA.

Costurile de filmare se deduc din vânzarea cursului astfel:
– comisionul de încasare a platformei crește cu 20% pana la stingerea sumei finanțate.

Continutul cursului si copyrightul aparține și este responsabilitatea trainerului.

Cursurile filmate și finanțate de invatinteligent.ro sunt în proprietatea invatinteligent.ro.

Cursul respectiv va fi publicat în exclusivitate pe invatinteligent.ro.

Brutul filmărilor se încadrează în aceleași condiții. În cazul în care trainerului dorește să dețină cursul în afara platformei invatinteligent.ro pretul pentru curs este de 1200€/oră + TVA de filmare.

Recuzita:

Recuzita necesara filmărilor vor fi puse la dispoziția studioului de către trainer, în cazul în care studioul nu dispune în dotare sau considerăm că nu le vom putea folosi și la alte proiecte.

Flipchart si Whiteboard si consumabilele acestora sunt puse la dispozitia trainerilor ca si recuzita standard fără costuri suplimentare.

16. Promotii si marketing:

Programele de marketing ale Invatinteligent.ro pentru cursurile deschise publicului

invatinteligent.ro crează campanii publicitare pe diferite canale de marketing sub formă video sau imagini statice.

invatinteligent.ro va crea campanii de comunicare generală a platformei cât și campanii de promovare specifică a anumitor cursuri.

invatinteligent.ro nu are obligativitatea de a mai promova anumite cursuri specifice din care consideră că ROI-ul este negativ în campaniile deja create.

In funcție de strategia de marketing si canalul folosit invatinteligent.ro va crea campanii de reducere sau vor emite vouchere premii la diferite evenimente sau concursuri, cu discount intre 1 si 100%.

Cupoanele create de traineri

În calitate de trainer, este posibil să vă creșteți vânzările prin promovarea cursurilor dvs. utilizând un cod de cupon („Codul de cupon”) pe care l-ați cerut de la Invatinteligent.ro.

Veți primi 90% din prețul de bază (așa cum este definită în Termenii Trainerului) de la acei Cursanți care introduc codul dvs. de cupon la momentul înscrierii la cursul dvs

Prin utilizarea codurilor de cupon, puteți oferi cursurile dvs. la orice procent de reducere. Puteti cere mai multe coduri de cupon pentru diferite procente de reducere sau pentru diferite evenimente sau canal de comunicare (astfel ve-ți putea măsura care eveniment sau canal de comunicare a avut rezultate mai bune).

Sunt de acord cu Termeni si Conditii

Despre noi

www.invatinteligent.ro reuneste traineri renumiti din Romania pentru a oferi cursuri de calitate ce pot transforma viata cursantilor.

Contact

Oradea

0729664099

contact@invatinteligent.ro

Membrii Online

Nu sunt utilizatori care să fie online
top
Website © Mediabank. Toate drepturile rezervate.
X